Dålig uppdatering....

TJA.
Det kommer bli dålig uppdatering idag för jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag är sjuk så inget speciellt händer.
kram.


Dag 10 - Mitt favoritgodis.

Mitt favoritgodis... Hm, det blev svårt. Men jag gillar choklad. Marabou Mjölk choklad och Fazer mjölkchoklad är bäst. Gillar ju Brejk också... Och Lindor. Och mycket mer.
















Hejdååå.

Godnatt.

Ska gå och sova nu. Var bara tvungena att göra ett till inlägg. Så godnatt. "♥"




Ett litet klagoinlägg, typ.

Tjao!

Är inne på gSm nu. Har duschat för ett tag sedan. Mina ben värker. Är väldigt trött, så ska gå och lägga mig nu. Det blir nog ingen skola för mig imorgon, inte... Hoppas bara jag hinner träna till tävlingen på  Lördag. Hoppas jag ens är frisk då. Fast det tror jag. Nu blev detta ett litet "klagoinlägg" om min förfärliga sjukdom - FÖRKYLDNING! ARGH!

Men strunt i det för imorgon är det en ny dag och jag hoppas på att må bättre.
Puss.


Bamse. ♥

Hej på er. Är väldigtväldigt trött just nu. Har legat i sängen hela dagen men nu orkade jag inte mer. Det är så jobbigt att ligga i sängen och kolla film i flera timmar. Särskilt när man inte kan sova. Men snart återvänder jag till sängen och kollar lite mer film - om ett tag. Kollar lite på youtube. Hittade denna grymma video. Så gammal. :P



Haha. Men kram på er!

Dag 8 - Detta vill jag bli när jag blir stor.

Jag vill bli mellansstadielärare. Att få jobba med barn. Hehe. Eller så vill jag jobba på en klädaffär. :P
Och sedan ska jag vara fotograf på fritiden.


Vecka 8.



Veckans diss går till:
Att skräpa ner! Visst man kan väl slänga ett tuggummi i brådskan men gamla burkar, plast och sådana saker är verkligen onödigt.


Vecka 8.


Veckans hiss blir *trumvirvel*:
Spotify.
Det är så härligt att lyssna musik. Spotify är bäst, yup!

... få se vad veckans hiss nästa vecka blir. :)


Toast.

GOD KVÄLL.



Nu är jag här igen. Framför datan, jao. Åt en toast med ost och skinka för ett tag sedan. Den var god. Det blir min andra idag. Plus att jag åt en igår. Det är så gott! Fast amn inte ens är hungrig.
Jag fick insperation av en blogg (vars namn jag glömt bort) att jag skulle ha dagens hiss och dagens diss. fast det blir nog Veckans hiss och veckans diss. Det blir väl roligt?



 ~ En bild jag tog i Skellefteå ~


Delfincup Luleå 15-16 Januari.

Blev ett till inlägg om en konståkningstävlin, haha. Men dethär är priset man fick. Jag kom delat femma. :s


Samma helg sov vi över hos Vanni och kompani.

Deras hund, Balder.

En bild jag blev rätt så nöjd med.
kram.


Guldhoppet Skellefteå 12-13 februari.

HEJ.
Har lite bilder från Guldhoppet i Skellefteå. Jag har ju inte lagt in dom ännu. Tog de snyggaste, såklart. Thihi. Nejmen. Här är dom:


Sandra, Alva och jag efter prisutdelningen. Såhär blev resultaten:
Alva: Delad tredjeplats och hederspris för fin enkel salchow.
Sandra: Delad fjärdeplats.
Jag: Ensam trea.


Såhär såg min "Tävlingsfrisyr" ut. Stina gjorde den. Det är hennes hår man ser bakom min rygg typ. :P Satt upp håret i en hög hästsvans. Krusade det. Tuperade det. Och satt fast det i en boll med hjälp av klämmor. Sedan var det bara att sätta fast den stora snodden, spraya - och glitter spraya det. Ganska enkelt.


Min pokal av rent plast. Nejmen ganska fin var den ju. Där bakom kan man se en medalj och en annan "pokal". Alla fick sådana år 2009...

Det var allt. Gillar att redigera bilderna också. Men somsagt; Det var allt.


Gamla barbietuggummin.

Sitter här framför datan och småhostar... Har ont i halsen och är väligt trött. Tog nyss en halstablett som heter "Senega". Snyggt va? Den hjälper och smakar läkerol. haha! Men jag ska fixa lite på bloggen - har lagt till Två nya kategorier och bytt namn på den enda som fanns. Orkar inte börja sortera in alla inlägg i olika kategorier men börjar med det nu.


Har mumsat på lite fruktgodisar, marabou mjölkchoklad, halstabletter - Senega och bafucin, Druckit coca cola och tuggat barbietuggummi som mamma hittade igår. Dom är stenhårda och tappar smaken direkt. :s Skulle tippa på att de är två-fyra år gamla. fnissss. Men nu ska jag fixa lite här och spela lite avalnche. Jag återkommer.

The King Of Queens - Season 5 Episode 7.

Hejsan. Har kollat lite King of Queens på youtube och hittade världens bästa (okej kanske inte men ganska rolig är den väl) video från säsong fem. Asså Carrie är hans fru och Margy var han ihop med på gymnasiet eller nått sånt. Och nu har han skrivit en låt åt Margy... Om ni inte orkar se massa babbel och det innan så  spola fram till 0.45. :)



Puss&Kram.

Sjuk...

TJAO. Nu är jag typ sjuk... Har haft ont i halsen iförrgår och igår. Har det nu också men inte lika. Nu hostar jag och är jättetrött. Har ätit tre små glassar (en röd, en vit och en gul). Dom var jättegoda. :P Har spelat lite avalanche. Är på level 15. Den sista leveln. Men den går inte att klara ut! Men nu ka jag bege mig mot sängen och kolla lite tv och kanske sova en stund.
Hejdå.

Dag 7 - Min högsta önskan.

Min högsta önskan är att få ett husdjur eller ett syskon. Om jag fick ett djur skulle jag helst välja en hund. Den skulle vara en svensk/finsk lapphund eller en samojed. Fast egentligen spelar det ingen roll. Och ja ett syskon. Pojke eller flicka, WHATEVER? :b





Båda är googlebilder... Men söta!
Kram på er alla.

Dag 6 - Det här har jag i min ficka.

Eller rättare sagt: "Detta har jag i mina fickor"

- En rosaglittrig snodd.
- En svart tunn snodd.
- Fyra klämmor.
- En grej som ska sitta fast på en gragkedja.
- En plastspindel amn får hos tandläkaren.
- En plastsked man rör om kaffe med.

Haha!

Bowling.

Hejsan! Skriver lite om gårdagen;
Livan och jag gick hem till mig efter skolan.  Typ tjugo i sex åkte vi till bowlinghallen där vi skulle möta Kägga, Maja, Alva, Alma och Olivia. Vi spelade på lag eftersom man bara kan vara sex spelare och vi var sju och vi hade bara en bana... Jag, Liv och Kägga var på ett, Maja och Alva på ett och Alma och olivia på ett. :b Vi (Jag, Liv och Kärstin) vann det totala emn den började tjorva i slutet. De andra fick poängen för det vi hade gjort och det. men det var roligt iaf! Fotade, emn bilderna går inte att lägga in på datan. SUCK. var allt ajg ville säga.
Hejdå.


Dag 5 - Min bästa vän.

Min bästa vän är nog...


Fast den andra tjejen på bilden är en riktigt bra kompis också! :)


Dag 4 - En vana jag gärna vill bli av med.

Att bita på naglarna skulle det nog bli... Visst jag kan sluta men is inte, thihi. :3
Visst är det fult?
Men kul. Okok, inte kul men... eh. Slutar om jag har nagellack. Speciellt detta för det passar till min konståkningsklänning (a)


Jag har tagit bilden.




Okej inte! Men den var fin.
PUS.

Hej.

Hej förlåt att det blev dålig uppdatering igår, skriver mer senare idag...

OnePiece.

Tjena mors alla vänner! Och ickevänner... Nu sitter jag här framför datan och myyyser i min Onepiece.



Kram.


Dag 3 - Tio sanningar om mig själv.

Okej. Skriver mer FAKTA. Sanninagr är så svårt att komma på. :P

1. Jag heter Matilda. Weird typ?
2. Går i konståkning men det börjar bli tröttsamt.
3. EH, längtar att få åka till London eller New York. Helst dit men någon annanstans (utomlands då) hade också varit himla roligt. (y).
4. Är beroende av datan, spec Avalanche på nitrome.com.
5. Tuggummi, godis å annat smaskens = <3
6. Älskar King of Queens och andra bra serier.
7. Fuck You - Cee Lo Green är en av min favvolåtar.
8. OnePiece är supersköna och mysiga att ha på sig, så de så!
9. Jag gillar att kolla på andras bloggar.
10. JAG ÄR BÄST!

Okej, det var allt. Puss.

Dag 2 - Det här har jag på mig dag.




Eh, heh. Bilderna är fotade i Skellefteå förra lördan men hade samma kläder igår såtteh. :'3

NÖFF.

Hejj. Livan som skriver just nu, jag "gästbloggar" lite nu, tp. Medans jag väntar på att Matilda ska bli klar, vi ska liksom till skolan, den börjar om 13 minuter ;o Fick nyss ett tuggummi av henne som smakar hostmedicin.. BLÄÄ. Hehe. (Äntligeeen) Nu ä Matilda tp klar,,
Да спаткання (Hej då)
/Livan

Vinterbilder!

Har tagit ngra fina vinterbilder - mest på grenar med snö på. Tänkte visa några. Hoppas ni gillar dom. Jag är ju inte en speciellt bra fotograf men ganska nöjda med bilderna blev jag ju. Vill ha en systemis. Haha.










Dagen dårå.

eh Hejsan! Är på väg i säng nu... Ska bara göra lite inlägg här och lite där. :b Idag på skolan hade jag (och Agnes, eftersom vi är elevskyddsombud i vår klass) elevskyddsombudsträff. Vi fick reda på att friends skulle komma till våra skola nästa måndag. Vi ska s teater och elevskyddsombuden får en heldagsutbildning (9.00 - 14.00) på onsdag den 2 Mars. vet du inte vad friends är för något? Du har kanske sett reklamen om en pojke som får massa dumma ord. Släpar hem dom å de. men en dag får han ett snällt ors. HEJ. han sätter den framför sig på skrivbordet. Eller kanske reklamen om när en kille tar en annan killes mössa så börjar alla stirra på killen som tog mössan, typ. Det verkar väl roligt att lära sig mer om mobbning och hur man ska göra för att stoppa den - vilket de jobbar med.


Ah, det var väl allting nudå. Ha det bra och besök min blogg igen. Senare, imorgon, eller någon gång. All right? <:
Kramar,

Kasselbacken 20/2-2011

Hejsan. Tänkte visa lite bilder sen jag och Maja var i kasselbacken igår. Så njut av dessa härliga bilder. Nu har jag samlat på mig bilder så de andra inläggen kommer bli upplysta av bilder, haha! Här är några.

I någon tunnel vi gick förbi.




Okej, ser ut som att jag har en jättelång tand. Och mitt ena öga ser lite *hosthost* mysko ut. ENJOY.




- Wihoo!
Det var iallafall jätteroligt där. Vi drack varm chokladmjölk och åt bullar. Det är något jag vill göra om, ja0. ^^


¡ɐɥɐɥ ˙ʇxǝʇ ɹǝuɥɔoddn ɹɐƃƃıp ɐpןıʇɐɯ


OCH GODIS. ♥


Dag 1 - En bild på mig som liten.

Jag som typ 6 år, eller nått. Jag å Kägga höll på att fota varandra. Det var på nyårsafton 2006 TROR jag. :P Vi hade likadana tröjor också. Svarta med nån döskalle på. Vi fick de av mamma ett tag innan. Fast som man ser var den aknske lite för liten... Och vilket hår jag hade! Långt med lugg. Om jag kammar fram luggen nu så når den ner till näsan. :) Här är bilden iaf:

Digga den, ja0. Kramar.

30 dagar.

Tejnamors! Ska göra en sån där 30-dagarsgrej igen. Tar samma som jag hade på min å käggas blogg. ^^
Kom typ till dag åtta elle rnått sånt. :s Okej? Börjar väl nu, tror jag.
Dag 1 - En bild på mig som liten.
Dag 2 - Det här har jag på mig idag.
Dag 3 - Tio sanningar om mig själv.
Dag 4 - En vana jag gärna vill bli av med.
Dag 5 - Min bästa vän.
Dag 6 - Det här har jag i min ficka.
Dag 7 - Min högsta önskan.
Dag 8 - Detta vill jag bli när jag blir stor.
Dag 9 - En nytagen bild på mig.
Dag 10 - Mitt favoritgodis.
Dag 11 - Det här gör mig glad.
Dag 12 - Fem bra låtar.
Dag 13 - Min idol.
Dag 14 - Detta brinner jag för.
Dag 15 - En bild på mitt rum.
Dag 16 - Något jag blir ledsen av.
Dag 17 - Den finaste bilden jag har tagit.
Dag 18 - En roligt plats jag har varit på.
Dag 19 - Mina smeknamn.
Dag 20 - Varför jag började blogga.
Dag 21 - Meningen bakom mitt (och Käggas) bloggnamn.
Dag 22 - En bild på mig för ett år sedan och en nytagen bild. Har jag förändrats mycket?
Dag 23 - Min favorit årstid.
Dag 24 - Det dåligaste tv-programmet.
Dag 25 - Något pinsamt som hänt mig.
Dag 26 - Detta ligger högst upp på min önskelista.
Dag 27 - Mitt favorit PC-spel.
Dag 28 - Något som alltid kommer finnas i mitt hjärta.
Dag 29 - En person jag saknar.
Dag 30 - Den bästa bok jag har läst.




Statistiken...

Statistiken sjuken och höjs. Både hiss och diss!

Min onepiece.

Sa ju att ni skulle få en bättre bild på den såtteh. Här är den:

kramar,

Brejk.

HEJ. Vid niotiden åkte jag till ishallen. Väntade på Emilia och Emelie i ca. 30 minuter. Sen väntade vi på Elina och felicia i kanske 5-10 minuter. Vi åkte i typ en och en halv timme. :3 Efter det åkte jag hem och satt mig framför tv'n med en påse godis. Efter ett tag tog den slut, men pappa ahde handlat lite så han köpte fyra stycken Brejk. Dom var verkligen goda! ♥

Nu ska jag kolla lite bloggar och lyssna musik.  'GILLA'.
Hejdå.

Ishallen klockan 9.

TJEANRE.
Klev upp typ för tio minuter sen. Ska på ishallen (allämnhetensåkning) med Emilia, Elina, Emelie och Felicia.
Kommer väl bli kul, antar jag. fnisss. Eh, jo. Ska käka lite frukost snart. Sen ska jag kanske spela avalanche (på nitrome.com) om jag får tid över. Roligtroligt.
Tar med kameran (kanske) så det blir (kanske) bilder. :) Kram på er!

Alva :)

Hejsan. Sitter här hos Alva vid datan. Maja åkte hem nyss. Skriver senare, jao.

AVALANCHE. ♥

Sitter med Maja och nördar Avalanche på nitrome. :P
Äger, typ. Men det är helt mysko. Var tvungen att köra samma bana omochomigen fast Maja redan klarat den. thihi.

Men pusshej! Nu sprängs Majas huvud. :s Måste gå...






Godnatt alla läsare.

Ska borsta tänderna å gå å lägga mig nu. Ska nog läsa en bra bok. Systrar i jeans. Chattar Med Elli på msn. Liv och Maja åkte hem för typ en timme sen. Jag ahr tråkigt. Så pusshej lingonsvej.

Kometenutdelning idag...

GODMORGON alla glada människor! Eller djur vilket också går bra men strunt i det. (:
Har nyss fixat upp håret i en snygg boll som ni absolut inte kan få se på bild... Njemen kanske senare. fnisss. Efter skolan kanske jag ska vara med Livan. Fast bara kanske, eftersom jag ska dela ut kometen (för konståkningen) och Liv KANSKE vill. Ah. Vi får helt enkelt se. Ska lgga in på gosupermodel nu å typ fixa lite grejjs.
ha det bra, kram!

Thihi.

HEJ.
Sitter här med Liv. Vi har urkul. NOT. Lyssnar musik. Livan vill lyssna på konstiga låtar. thihi. c: Hon stör sig på att jag skriver thihi. ): Ska spamma:
thihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithih
thihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihithihithihthihi ! Hah , där fick du Liv.

Okejokej, inlägget är SLUUUT, Hejdå.


Alla hjärtans dag!

Glad alla ♥-dag på er alla.

Vikarie på skolan - Inställd träning - Långtråkigt vid datan - Städa rummet. Kan det bli värre? thihi.
Är inne på fb, gsm å msn nu. Försöker vara jättesocial med folket. Det går väldigt bra. Faktiskt...
Fick en bakelse av pappa och en chokladask och blommor av mamma. Asså för att det är alla hjärtans dag. :)
Dessutom beställde jag en Onepiece igår. GLAAAD! Denna är det:




Okej, kanske inte så stor men ni får aksnke se en bättre bild senare. Måste gå nu, hejdå. ♥

Hemma.

Hej! Nu är jag hemma från Skellefteå. Vi åkte därifrån klockan 11.25 och kom hem 19.10. Lång dag!
Klockan 20.00 ska jag se Solsidan. Innan ska jag duscha. Men mamma är i duschen så jag får vänta...
Hejdå!

Barnungar...

Hej igen!

Jag å Sandra har haft kul hela kvällen, typ. Det äger här på scandic, thihi. Vi höll på attr skratta. DÅ började några tonårstjejer också skratta. Sen frågade de vad det var å jag sa INTE VET JAG. Sen sa en Herregud, barnungar... Fast jag kanske får hålla med, HAH. Måste hit fler gånger.
Men nu orkar jag inte blogga nå mer...


Scandic hotell.

Godkväll. Det är väldigt dålig uppdatering för att jag är på konståkningstävling i Skellefteå. Den var i morse. Kom trea. :3 Jag, Sandra och Alva hade jätteroligt där. Asså de två går i min konståkningsgrupp.

Igår på gympan (i skolan) så stukade jag tummen. Dagen innan tävlingen menmen. Vid ett-tiden åkte vi med tåget till Luleå och från Luleå med dubbeldäckare till Skellefteå. På bussen nsatt jag å Sandra å svamlade. Vi tog kort på skor, bakhuvuden å de. Vi har några bilder på folk vi inte känner ni kan se sen, kanske. :P

Idag vid nio-tiden åkte vi till ishallen. Jag kollade när Alva å Sandra tävlade. Sedan kollade de när jag tävlade. Det var jättepinsamt för min skiva hakade upp sig JÄTTEmycket så tillslut ropade en av dommarna att jag skulle komma dit. Så började hon prata i en walkie-talkie med han som skötte cd-spelaren, thihi.  Efter det så åkte vi på stan. Jag köpte (eller rättare sagt pappa köpte) två linnen, en tröja, ett par leggins, ett par rosettklämmor och en college-tröja.
Men nu ska jag å Sandra härja på hotellet. Hälsa oss lycka till!
kram.

PACKA!

HEJ. Kom hem från träningen för typ en timme sen. Jag å pappa var å handlade lite grejjs till helgen. Typå mackor, kakor, nötter osv. Men nu MÅSTE jag packa mina grejjer för annars bir pappa sur. :P
Kram.

Dålig uppdatering i helgen.

HEJ! Har gjort om Livans bloggdesign nu. www.livaoos.blogg.se <---

Ska ju och tävla till helgen så kommer inte bli några inlägg på Lördag. Kanske söndag. Men nu vet ni.
Bloggar mer ikväll efter träningen.
Byebye.

Eh...?

GODMORGON mina vänner.
Tänkte att detta skulle bli ett hyfsat långt inlägg men Liv kom. Måste typ ¨gå nu. :s
Skriver sen, oh, ja, PUS.

Skatehallen!

Hej och förlåt för dålig uppdatering.

Idag på skolan var i på sk8hallen å sk8ade. Haha roligt att skriva med åttor :P Men i alla fall; Det var ganska kul. Kände mig lite som bambi på en hal skateboard. Typ. Men jag lärde mig lite gran i alla fall.
Efter skolan gick jag och ´Kägga hem till henne. Sen träning. Och ah, nu sitter jag här. fniss.
Skriver _KANSKE_ mer senare ikväll eller något. Njut av läsningen. Kram på er.


Chill.

HEJ.
Hänger här hos Maja.  Hon gick just fär att äta middag. Pappa kommer nsnart oh hämtar mig. Jag ska nämligen på konståkning, najs va? :b
Ska kolla några bloggar å logga in på typ bilddagboken eller nått. Haha.
Kram.


En snabb liten kortis.

Godkväll!
Nu ska jag typ se tv å äta jordnötter ett tag. fnisss.Blir inget mer inlägg idag för jag stänger av datan. Mwoahaha!
Godnatt.

Den bästa platsen. Typ.

Hej. Kom hem från träningen för typ en timme sen. Vet inte vad jag ska skriva. Det är helt stopp. Men kollar i alla fall Jonas LA nu. Inte världens bästa då men, thihi. Vill till sammakko:





Hejdå.

Jag vill ha...

Hej igen. Fick lite mer tid vid datan, haha. Kollar lite bloggar och det.
Önskar mig en Onepiece. Försäker övertala mamma att köpa en. Misslyckat resultat. :s Jaja, får väl önska mig i födelsedags present. Bara den 26 Augusti, inte länge kvar inte...
Men ah, ska gör något, nu. Typ. Hejdå.

Billys pizza.

TJOBRE.
Nu är min billys pizzakalr. Ska på tärning klockan fyra så vi ses.♥

Skola.

HEJ.
Nu kom Livan här (jag går med henne till skolan) och vi ska bege oss till skolan. (:
Nu ska jag bara klä på mig och sätta en frukt i ryggan så är jag redo. Mojsigt!
Kramar.

Klar för idag. Tror jag.

Hejsan Svejsan i Lingonskogen!
Jag har trixat och fixat med designen. Pappa hjälpte mig ganska mycket också. Fast designen är ju mycket snyggare nu än den förra. Tror det är ärt jobbet iallafall. :P
Nu ska jag ta en dusch för balsamet jag har sköljs inte ur ordentligt. Min hårbotten kliar och stinker balsam, haha.
STOR BILD. Så känner jag mig nu. Glad för att ha en snygg design, thihi.
Vi höres!

Dagens outfit.

Detta har jag på mig idag. Mina favvokläder typ:



Oh, nej, har inte huvud. :P
KrAm.

Badat.

Tjena. tjena, mittbena.
Jag och pappa har varit och badat för ett tag sedan. Sen åkte vi hem och då hade mamma bakat nån slags tårta/kaka. Den blev väldigt god. :)
Fotade den med min underbara jättedåliga mobilkamera men det gick inte att ladda upp för man var tvungen att installera något grejjs och blablabla.. Sen tänkte jag fota med min kamera. Men den kan bara ladda upp bilder på min laptop. Då tog jag mammas kamera men ... naturligtvis var den tvungen att ha slut batteri, jadå.
Så det blev ingen bild, POFF, så försvann den! ):
Jaja, mer inlägg kommer senare. Tror jag. Pusshej.


Ny design igen!

TJOBRE.
Har en ny design igen. Fast lite snyggare. Har jobbat i typ en timme bara på stillmallen. Det är massa konstiga koder och, ja. Uh.

Jag och mamma var ute och skottade (eller okej, jag åke T-fat den största delen va tiden men) i en halvtimme.
När vi kom in satt jag mig vid datan - Nu blir jag fast. Efter ett tag blir datan tråkig. Fast man vill lixom vara kvar. Det är lite konstigt. Måste börja fota mer så det blir lite bilder. På sommaren brukar jag fota mer utomhus fast det är lite jobbigt på vintern. Nästan allt är blött. Men ah. Loggar nu inte på gosupermodel nu tror jag. :P


Skotta snö!

HEJ.

Vaknade vid niotiden idag. Sen gjorde jag och mamma scones. De blev inte så jätte goda. :s
Nu har hon fått med mig ut och skotta snö. IGEN. Men frisk luft är alltid bra, right?


Irriterande säger jag bara.

GODKVÄLL!

Har legat i sängen och kollat King Of Queens i typ flera timmar. När jag reste mig upp så fick jag en dunkande huvudvärk. Det är så irriterande för när jag har ont någonstans tillexempel huvudet elelr i örat så har jag det i ungefär fem minuter. Och ibland sticker det bara till och går över. Jobbigt.
Okej okej, nog om det.
Ska fixa en ny design till bloggen ikväll om jag hinner. OCH orkar...
Jaja.

Uppdatera mera!

Hejsan. Måste uppdatera mera. Men man vet inte vad man ska skriva.
Idag vaknade jag halv sju av att min väckarklocka (mobilen) ringde. Sen somnade jag om och vaknade nio istället. Kollade just Jims Värld men det vär slut nu. SUCK. Ska nog äta lite frukost snart. Frågade mamma om vi kunde baka scones men hon hade redan ätit frukost. Blä.
Snart ska jag göra något intressant. :P
Hejdå!


Med Kägga.

HEJ!

Har märkt att mina senaste inlägG heter "Med Kägga."och "Med Alma."
Men okej. Idag på skolan var vi i Kasselbacken och åkte madrass och fikade.
Nu är jag med Käggzon och vi ska vara inne på gosupermodel nu.

Okej, hejdå!


Med Alma.

Ao, vi sätter här framför datan och har just fikat lite rostmackor efter skolan.
Tänkte ladda upp världens snyggaste bild men det gick inte. :s
Men måste uppdatera mera! Fast inte nu. Hejdå.
Btw; Kort inlägg.

RSS 2.0